TEM Otoyolu'nda sürücüler zor anlar yaşadı: Büyükbaş hayvanlar ortalığı birbirine kattı

TEM Otoyolu'nda sürücüler zor anlar yaşadı: Büyükbaş hayvanlar ortalığı birbirine kattı

Kocaeli'de, TEM Otoyolu'na giren büyükbaş hayvanlar sürücülere zor anlar yaşattı. İstanbul ile Anadolu illerini birbirine bağlayan yol üzerinde karşılarına çıkan büyükbaş hayvanlar sürücüleri şaşırttı.

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde TEM Otoyolu Dilovası gişelerinde otlatılmak için bırakılan dört büyükbaş hayvan sürücülere zor anlar yaşattı.

TEM Otoyolu'na girince kendilerini yolun ortasında bulan büyükbaş hayvanlar, geri dönmeyerek Sakarya-Ankara istikametine doğru ilerlemeye başladılar.

Yolun ortasında ilerleyen büyükbaş hayvanlar, araçlara aldırış etmeden ilerledi ve sürücülerin önünde aniden belirdi. İnekleri fark eden sürücüler kontrollü bir şekilde ilerlerken bazı araçlar ilerleyemedi. Vatandaşlar hayvanların çekilmesini beklemek zorunda kalırken, bazı sürücüler araçtan inerek hayvanları kenara almaya çalıştı.

'HANGİ ÇAĞDA YAŞIYORUZ?'

Sürücülerin korna çalması işe yaramayınca, bir yolcu araçtan inerek inekleri gişelere doğru kovaladı. İneklerle sürücüler arasındaki bu beklenmedik karşılaşma renkli görüntüler oluşturdu ve izleyenlere tebessüm ettirdi.

Şaşkınlığını dile getiren bir sürücü, "Valla hiç hoş değil, hangi çağda yaşıyoruz? Acaba bunların sahipleri yok mu?" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN