Tarihi Uzunköprü Festivali başlıyor!

Tarihi Uzunköprü Festivali başlıyor!

Edirne Uzunköprü Belediyesi, Tarihi Uzunköprü Festivali programını duyurdu. 4 gün 3 gece sürecek festivalde Rumelili Ekrem, Simge ve Haluk Levent sahne alacak. Birbirinden farklı onlarca etkinlik ile Uzunköprü festival coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Festival coşkusunu doyasıya yaşamak isteyen katılımcılar festival boyunca Ördekli Göl Mesire Alanı'nda ücretsiz olarak karavan ve çadır ile kamp yapabilecek. Ayrıca Sanat ve Zanaat Sergisi, canlı performanslarla festival süresi boyunca açık olacak.

Tarihi Uzunköprü Festivali'nde birbirinden renkli programlara ev sahipliği yapacak olan Belediye; En Lezzetli Pilav Yarışması, Basketbol Turnuvası, Toplu Nikah Töreni ve Toplu Sünnet Töreni için de kayıt tarihlerini duyurdu. İşte detaylar...

En Lezzetli Pilav Yarışması

pilav.jpg

Basketbol Turnuvası

whatsapp-image-2023-08-22-at-09-47-34.jpeg

Toplu Nikah Töreni

whatsapp-image-2023-08-22-at-09-47-33-2.jpeg

Toplu Sünnet Töreni

whatsapp-image-2023-08-22-at-09-47-33-1.jpeg

Uzunköprü Belediyesi, festival heyecanını yaşamak isteyen tüm halkı 7-10 Eylül tarihlerinde festival alanına bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN