Sokakta pompalı tüfekle kaçış kameralarda: Uyuşturucu kullanan arkadaşıyla babasını vurdu

Sokakta pompalı tüfekle kaçış kameralarda: Uyuşturucu kullanan arkadaşıyla babasını vurdu

Düzce'de bir evde uyuşturucu kullanan sekiz kişinin sonu polis merkezi oldu. Uyuşturucu kullandıklarını duyan ailelerden biri olay yerine gidince, uyuşturucunun etkisinde olan kişi pompalı tüfekle arkadaşının babasını vurdu. Evde bulunanlar pompalı tüfeği de alarak olay yerinden kaçtı. Kameralara yansıyan görüntülerde kimliği tespit edilenler polis merkezine götürüldü.

Düzce'de, arkadaşlarıyla uyuşturucu kullanan oğlu Alper Y.'nin olduğu eve giden Ali Y., tartıştığı M.İ. tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Alper Y.'yi de vuran M.İ.'nin, olay sonrası tüfekle kaçışı kameralara yansıdı.

UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI DUYUNCA...

Olay, saat 06.00 sıralarında, Aziziye Mahallesi 930'uncu Sokak'taki apartman dairesinde meydana geldi. Ali Y., arkadaşlarıyla bir evde kalıp, uyuşturucu kullandığını öğrendiği oğlu Alper Y.'yi almaya gitti.

kameralar.jpg

ÇOK SAYIDA KİŞİ UYUŞTURUCU KULLANIYORDU

Oğlunun bulunduğu daireye giden Ali Y., çok sayıda kız ve erkeği bir arada görünce tartıştı. Tartışmada, gruptan M.İ., pompalı tüfekle Ali Y.'ye ateş edip yaraladı. Babasına ateş edildiğini gören Alper Y., müdahale edip M.İ.'nin elinden tüfeği almaya çalıştı. M.İ., Alper Y.'ye de ateş edip ayağından vurdu. Olayın ardından evdekiler kaçtı.

kaciss.jpg

Silah seslerini duyanların ihbarıyla, adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ali Y. ve oğlu hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Ali Y.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polise teslim olan M.İ., gözaltına alındı.

POLİSE TESLİM OLDU

Evdeki 3 kız ve 3 erkek de ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Elinde tüfekle M.İ.'nin ve evdeki diğer kişilerin olay yerinden kaçtığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN