8 kişi hayatını kaybetmişti: Katliam gibi kazada yeni gelişme

8 kişi hayatını kaybetmişti: Katliam gibi kazada yeni gelişme

Sivas'ta meydana gelen otobüs kazasında 8 kişi hayatını kaybetmiş 39 kişide yaralanmıştı. Katliam gibi kazanın ardından gözaltına alınan otobüs şoförü "birden fazla kişinin yaralanmasına ve ölümüne sebebiyet vermek" suçlaması ile tutuklandı.

İstanbul-Van seferini yapan Van Gölü Turizm'e ait S.A. yönetimindeki 44 AK 213 plakalı yolcu otobüsü 15 Ekim'de, Pınarbaşı-Gürün kara yolu Yazyurdu mevkisinde yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrilmiş, 7 kişi olay yerinde, 1 kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş, 39 kişi de yaralanmıştı.

sivas-otobus-kaza2.jpg

Yaralan şoför tedavisi tamamlanınca adliyeye sevk edildi. S.A. çıkarıldığı hakimlikçe "birden fazla kişinin yaralanmasına ve ölümüne sebebiyet vermek" suçlamasıyla tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN