Sivas'ta şaşırtan görüntü: Tavra Deresi gelinlik deresine dönüştü

Günün en ilginç görüntüsü Sivas'tan geldi. Tavra Deresi mevkiine daha önceden kullanılmış olan 40 gelinlik atıldı. Kim tarafından atıldığı belli olmayan gelinlikleri bölgede yürüyüş yaparken gören Volkan Eren, "Tavra Deresi, gelinlik deresine dönüşmüş. Şaşkınlık içerisindeyim" ifadelerini kullandı.

Sivas merkeze 5 kilometre uzaklıkta bulunan ve şehrin su ihtiyacının bir kısmının karşılandığı Tavra Deresi mevkii gelinliklerle istila edilmiş durumda.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi yolu yanındaki araziye kim tarafından bırakıldığı bilinmeyen 40 gelinlik, rüzgar nedeniyle etrafa saçıldı.

123-001.jpg

Bölgede doğa yürüyüşü yaparken gelinliklere rastlayan Volkan Eren, "Arkadaşlarımızla burada patikada yürüyüş yapıyorduk. Geçen haftalarda buradaydık ama böyle bir durumla karşılaşmamıştık. Bugün de burayı görünce bayağı dikkatimizi çekti.

123123.jpg

Bütün gelinlikler özellikle buraya atılmış. Tavra Deresi, gelinlik deresine dönüşmüş resmen. Çok şaşırdık.

123123123.jpg

Burası bir de çukur bir yer. Buraya girilmediği zaman çok da görülecek bir yer de değil. Sebebi ve kimin attığı da belli değil. Şaşkınlık içerisindeyim" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN