Sivas'ta anız yangını kontrol altına alındı

Sivas'ta anız yangını kontrol altına alındı

Sivas'ta hasat yapılan bir tarlada çıkan anız yangını, yerleşim alanına sıçramadan söndürüldü. İtfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına alabildi.

Sivas'ta, öğle saatlerinde Fatih Mahallesi Merakum mevkiinde, boş bir arazide yangın çıktı. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi. Yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü ve çevredeki müstakil evlere sıçrama riski oluşturdu. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

9-002.jpg

İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına almaya çalıştı. Yangının yerleşim yerine sıçramaması için yoğun bir çaba sarf eden ekipler, yaklaşık 2 saat süren müdahalenin ardından yangını söndürdü. Yangın sırasında, itfaiye ekiplerinin müdahale anları dron ile havadan görüntülendi.

7-001.jpg

Polis ekipleri, yangının çıkış sebebi ile ilgili inceleme başlattı. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ancak incelemeler devam ediyor. Sivas'ta son dönemde artan yangın olayları, vatandaşların endişesini arttırdı.

6-003.jpg

Bu olay, yangınların ne kadar hızlı yayılabileceğini ve ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN