Silahlı saldırılar bitmiyor! Kalp masajı yapılan yaralıyı tekrar vurdu

Silahlı saldırılar bitmiyor! Kalp masajı yapılan yaralıyı tekrar vurdu

Silahlı saldırının son örneği Elazığ'da gerçekleşti. İki grup arasında çıkan silahlı çatışmada bir saldırgan, ambulans içinde kalp masajı yapılan yaralıyı tekrar ateş ederek öldürdü. Olay sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Elazığ'da yaşanan olayda, iki grup arasında çıkan silahlı çatışma, kan dondurucu bir cinayete dönüştü. İddialara göre, Doğukent Mahallesi Onbaşı Sokak'ta başlayan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü ve silahlar peş peşe ateşlendi. Bu çatışmada 3 kişi yaralandı.

Olayın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılardan birinin kalp masajı yapılması gerektiğini belirleyerek ambulansa aldılar.

7654395.jpg

SAĞLIK GÖREVLİLERİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE ATEŞ ETTİ

Ambulans içinde kalp masajı yapılırken, saldırganlardan biri, sağlık görevlilerinin gözü önünde yaralıya yeniden ateş etti. Olayda, ambulans içindeki yaralı yaşamını yitirdi. Diğer yaralı ise hemen Fethi Sekin Şehir Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri gözaltına aldı. İncelemeler sonucu, olayda 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin yaralandığı tespit edildi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN