Ordu'da feci kaza: 1'i hamile 3 kişi hayatını kaybetti

Ordu'da feci kaza: 1'i hamile 3 kişi hayatını kaybetti

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle uçuruma yuvarlandı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Ölenlerden birinin 8 aylık hamile olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaza, sabah saatlerinde Çaybaşı'na bağlı Eğribel Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Dursun Sağlam (71) yönetimindeki ticari araç sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 300 metrelik uçurumdan yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi yönlendirildi. Ekiplerin yaptıkları incelemede araçta yolcu olarak bulunan Mustafa Çakır (73) ve Fatma Çakır (63) isimli şahsıların olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

7687861.jpg

Kazada yaralanan sürücü Dursun Sağlam ile Seyfettin Sağlam (42) olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ANNE VE BEBEĞİ KURTARILAMADI

Kazadan ağır yaralı olarak kurtarılan 8 aylık hamile kadın Cemile Sağlam (40), Ünye ilçesindeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Anne ve bebeği, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

7687862.jpg

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN