Oltayı çeken Ordulu balıkçılar şoka uğradı! Hamsi beklerken öyle bir şey yakaladılar ki... Canlarını zor kurtardılar

Oltayı çeken Ordulu balıkçılar şoka uğradı! Hamsi beklerken öyle bir şey yakaladılar ki... Canlarını zor kurtardılar

Ordulu balıkçılar balık tutalım derken hayatlarının şokunu yaşadı! Denize attıkları oltaya hamsi takılmasını bekleyen balıkçılar, gördükleri karşısında küçük dillerini yuttu. Bakın balıkçıların oltasına ne takıldı...

Ordu'da bir grup balıkçı sabahın erken saatlerinde balık tutmak için kayıkla denize açıldı. Oltalarını denize atan ve avlarını bekleyen balıkçılar dakikalar sonra hayatlarının şokunu yaşadı...

Oltalarını denize atarak sakin sakin bekleyen balıkçıların oltası dakikalar sonra hareketlendi. Ancak oltayı çekmekte zorlanan balıkçılar bu işte bir tuhaflık olduğunu hemen fark etti. Güçlerini birleştirerek hep bir elden oltayı çeken balıkçılar denizden çıkan canlı karşısında adeta şok oldular.

s-h-8-1.jpg

DEVASA BÜYÜKLÜKTE

Oltayı çeken ve oltaya hamsi takılmasını bekleyen balıkçıların oltalarına takılan hiç akıllarına dahi gelmeyecek olan köpekbalığı olmuştu.

s-h-8-2.jpg

Köpekbalığı karşısında korkuya kapılan balıkçılar, dikkatli bir şekilde ağzındaki kancayı çıkartarak geri doğal ortamına saldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN