O ilimizdeki çiftçiler için kötü haber! Meteorolojiden zirai don uyarısı

O ilimizdeki çiftçiler için kötü haber! Meteorolojiden zirai don uyarısı

Meteorolojiden o ilimize zirai don uyarısı! Çiftçilere kötü haber! Tedbirinizi alın! Tarih ve saat verilere uyarı yapıldı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son uyarıya göre, ülkemizin iç ve batı bölgelerinde hafta sonunda sıcaklıkların düşmesi bekleniyor.

Bu durum, Pazar ve Pazartesi günleri Düzce, Zonguldak, Bartın'ın iç kesimleri ile Bolu, Karabük, Çankırı ve Kırıkkale il genelinde hafif yer yer orta şiddette don olaylarına yol açabilir.

Özellikle zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçilerin ve ilgililerin bu duruma karşı dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları önem arz ediyor. Çünkü don olayları, tarım ürünlerine ve bitkilere ciddi zararlar verebilir.

METEOROLOJİ SAAT VERDİ

İzmir ve ilçeleri için 'zirai don' uyarısı - Son Dakika Gündem Haberleri

Meteoroloji'nin verilerine göre, zirai don uyarısı 10 Mart 2024 gece saat 00:00 ile 11 Mart 2024 sabah saat 09:00 arasında geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN