O ilimizde her yeri sis kapladı! Ortaya çıkan manzara tam bir masal tablosunu andırdı: O anlar böyle kaydedildi

O ilimizde her yeri sis kapladı! Ortaya çıkan manzara tam bir masal tablosunu andırdı: O anlar böyle kaydedildi

Sabahın erken saatlerinde o ilimizde yaşanan yoğun sis ortaya masalları andıran görüntüler çıkmasına neden oldu. O ilimizde sabahın erken saatlerinde her yeri sis kapladı! Şehir havadan görüntülendi. Ortaya çıkan manzara tam bir masal tablosunu andırdı...

Kocaeli, sabahın erken saatlerinde etkili olan yoğun sisin kucakladığı bir manzara ile büyülendi. Hava sıcaklığının 11 derece olarak ölçüldüğü şehirde, sisin etkisiyle ortaya çıkan görüntüler adeta bir tabloyu andırıyordu.

GÖRÜŞ MESAFESİ 30 METRENİN ALTINA DÜŞTÜ

resim-2024-01-03-111747294.png

Sisli hava, özellikle İzmit, Körfez ve Derince gibi bölgelerde etkili oldu, görüş mesafesi yer yer 30 metrenin altına kadar düştü. Sürücüler, D100 karayolunda farlarını açarak dikkatli bir şekilde ilerlemeye çalıştı.

resim-2024-01-03-111932529.png

Ancak sisin yarattığı zorluklar bir yana, Kocaeli'nin her yerini sararak şehri boydan boya kaplayan sis, adeta doğal bir görsel şölen oluşturdu. Dron ile havadan çekilen görüntüler, seyrine doyulmaz bir manzara ortaya çıkardı.

Sis manzarası mest etti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN