Munzur üç genci yuttu... Son kayıp Azad'dan 23 gün sonra kara haber

Munzur üç genci yuttu... Son kayıp Azad'dan 23 gün sonra kara haber

Munzur Çayı'na düşen üç gençten ikisi geçtiğimiz günlerde bin 200 kişilik arama kurtarma çalışmasıyla farklı aralıklarda bulunmuştu. Son olarak Azad Demirel için devam eden arama çalışmaları kaybın 23. gününde sonuç verdi. Gencin cansız bedeni Maviköprü mevkisinde bulundu.

Diyarbakır'dan Tunceli'ye gezmeye gelen Mehmetcan Demiral (22), Baran Aslantaş ve Azad Demiral'ın (21) içerisinde bulunduğu otomobil Munzur Çayı'na uçmuştu.

Ovacık ilçesinde bulunan Munzur Çayı'nda bin 200 kişilik ekip arama kurtarma çalışması başlatmıştı. Kaybın 16. gününde Baran Aslantaş'ın, 19. gününde ise Mehmetcan Demiral'ın cansız bedenine ulaşılmıştı.

Azad Demiral'a ulaşmak için ekipler helikopter, İHA ve drone ile çalışmalarına hız vermişti. Vali Mehmet Ali Özkan'ın koordinesinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, Maviköprü mevkisinde cansız bir bedene ulaştı.

OTOPSİDE ORTAYA ÇIKTI

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin çalışması sonucu sudan çıkarılan ceset, ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Burada yapılan otopside cesedin Azad Demiral’a ait olduğu tespit edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN