Minibüsün üzerine çığ düştü! 1 ölü, 12 yaralı

Minibüsün üzerine çığ düştü! 1 ölü, 12 yaralı

Van'ın Başkale ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen çığ felaketinde bir minibüsün üzerine çığ düşmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

Van'ın Başkale ilçesinde, bugün akşam saatlerinde meydana gelen çığ felaketinde bir minibüsün üzerine çığ düşmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı. Saat 19.14 sıralarında yaşanan bu trajik olayın ardından olay yerine AFAD, 112 Sağlık ve Jandarma ekipleri hızla sevk edildi.

8752952.jpg

Arama kurtarma çalışmalarının hemen başlatılmasıyla, kısa sürede 12 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılırken, ne yazık ki bir vatandaşımızın cansız bedenine ulaşıldı. AFAD tarafından yapılan açıklamada, hayatını kaybeden vatandaş için Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilendi.

8752885.jpg

Van ve Başkale halkı, bu acı olay karşısında yasa boğulurken, arama kurtarma ekiplerinin özverili çalışmaları takdirle karşılandı. Olay, doğanın güçlü ve beklenmedik yüzünü bir kez daha gösterirken, bölgedeki vatandaşlarımızın ve ekiplerin güvenliği için gerekli önlemlerin artırılması çağrısı yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN