Leyla Çıtır Çamaş'ta tarih yazdı: Ordu'nun tek kadın belediye başkanı

Leyla Çıtır Çamaş'ta tarih yazdı: Ordu'nun tek kadın belediye başkanı

Çamaş Belediye Başkanlığı seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Leyla Çıtır, zaferini ilan etti. Resmi olmayan sonuçlara göre, Çıtır yüzde 34,79 oy oranıyla rakiplerini geride bırakarak Çamaş'ın yeni belediye başkanı oldu. Bu sonuçla birlikte Leyla Çıtır, Ordu'da bu dönem göreve gelen tek kadın belediye başkanı olarak tarihe geçti.

Çamaş Belediye Başkanlığı seçimlerinde bir ilk yaşandı. Seçim yarışında CHP'li Çıtır'ı en yakından takip eden isim yüzde 25.29 oy oranıyla Muhammet Küçüköksüz olurken, önceki dönem belediye başkanı Mahmut Ayparçası ise yüzde 16.74 ile üçüncü sırada kaldı.

Çamaş halkının güvenini kazanan Leyla Çıtır, elde ettiği başarıyla kadınların siyasetteki yerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Çıtır'ın zaferi, Çamaş'ta yeni bir dönemin başlangıcını müjdeliyor. Seçim süreci boyunca halka verdiği umut dolu mesajlar ve projeleriyle dikkat çeken Çıtır, seçim zaferinin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Bu zafer, sadece Çamaş için değil, kadınlar için de büyük bir adımdır. Hep birlikte Çamaş'ı daha yaşanabilir, daha yeşil, daha adil bir kent yapma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

Leyla Çıtır'ın başkanlık döneminde gerçekleştireceği projeler ve atılımlar, Çamaş'ın geleceğine yön verecek.

Kadınların liderlik ettiği bir yönetim anlayışıyla, Çamaş'ta halkın ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren politikaların hayata geçirilmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN