Kayıp olarak aranan şahsın cansız bedeni bulundu

Kayıp olarak aranan şahsın cansız bedeni bulundu

Niğde'de de gerçekleşen olayda bir erkek cansız bedeni bulundu. Ölü olarak bulunan vatandaşın iki gündür aranan 1954 doğumlu Yaşar K. olduğu tespit edildi.

Niğde'de 2 gündür kayıp olarak aranan 1954 doğumlu Yaşar K.'nın cansız bedeni boş bir arazide bulundu. Yapılan araştırmalar sonucunda cansız bedenin Yaşar K.'ye ait olduğu tespit edilirken kesin ölüm nedeni otopsinin ardından netlik kazanacak.

CANSIZ BEDENİNİ VATANDAŞLAR BULDU

Olay, Niğde Merkez Fertek Mahallesi Taşkesti Mevki Argı Sokakta bulunan bir bahçede meydana geldi. Arazide bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.

1kapak-007.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrolde şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi.

İKİ GÜNDÜR KAYIPTI

Polis ekipleri şahsın kimliğini tespit etmek için yaptığı çalışmalar sonucunda ölen kişinin 1954 doğumlu Yaşar K. olduğu ve 2 gündür kayıp olarak arandığını belirledi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, talihsiz adamın cenazesi Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaşar K.’nın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN