Kastamonu'da sanayi sitesinde yangın

Kastamonu'da sanayi sitesinde yangın

Kastamonu'nun Tosya ilçesindeki hurdalık alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay, Tosya ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Eski Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Yangınla ilgili soruşturma açıldı.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde hurdalık malzemelerin biriktiği alanda yangın çıktı. Olay, Tosya ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Eski Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bilinmeyen bir sebeple hurdalık olarak kullanılan alanda yangın çıktı ve hızla yayılarak boş alandaki otların da tutuşmasına neden oldu.

2-004.jpg

Yangını fark eden vatandaşlar hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Yangınla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenememiş olsa da, olayın doğal ya da kasıtlı bir sebeple meydana gelmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

1-003.jpg

Olayın ardından Tosya ilçesindeki vatandaşlar ve yetkililer yangınların önlenmesi için daha fazla tedbir alınması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, hurda alanlarına ilişkin güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesi ve güçlendirilmesi çağrısı yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN