Kapıya sıkışan kediyi kurtaran itfaiyeciye ilginç yanıt: Kedi esnektir kendi çıkar, torunumdan biliyorum

Kapıya sıkışan kediyi kurtaran itfaiyeciye ilginç yanıt: Kedi esnektir kendi çıkar, torunumdan biliyorum

Elazığ'da bir apartmanın dış kapısına sıkışan bir kedinin kurtarılması için itfaiye ekipleri harekete geçti. Kurtarma operasyonu sırasında, bir kadın "Kediler esnektir, kendisi çıkar. Torumundan biliyorum" yorumunu yaptı. Dikkat çeken bu yorum çevredeki vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu.

Elazığ’da Yeni Mahalle Gazi Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın dış kapısının demir korkuluklarına bir kedinin sıkıştığı bildirildi. Durumu fark eden vatandaşlar, itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye personeli, kediyi kurtarmak için çalışmalara başladı. Ancak, operasyon sırasında orada bulunan bir kadın, ilginç bir yorumda bulundu. Kadın, “Kediler esnektir, kendisi çıkar, torunumdan biliyorum” diyerek kurtarma operasyonuna dair görüşünü ifade etti.

yeni-proje.jpg

Bununla birlikte, başka bir kadının da yorum yapması üzerine itfaiye personeli onları uyardı ve kurtarma işlemine odaklanmalarını istedi.

yeni-proje-1-001.jpg

İtfaiye personeli, kendi deneyimleri ve bilgileri doğrultusunda hareket ederek, tek bir dokunuşla kediyi kurtarmayı başardı. Kedinin kurtarılması sonrası yine aynı kadınlar, bu yöntemi sorgulayarak, "Öyle olmaz, kendisine zarar verebilir" diyerek yorumda bulunması ise ilginç anlara sahne oldu.

yeni-proje-2.jpg

Operasyon sonrası sağlıklı bir şekilde kurtarılan kedi doğal ortamına bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN