Kağıt havluların arasından 39 göçmen çıktı

Kağıt havluların arasından 39 göçmen çıktı

Düzce'de bir tırın dorsesinde kağıt havlu balyaları arasında 39 düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz göçmenler sınır dışı edilmek üzere Düzce İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilirken, sürücü gözaltına alındı.

Düzce'nin Çilimli ilçesinde, bir tırın dorsesinde kağıt havlu balyaları arasında saklanmış 39 düzensiz göçmen yakalandı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Çilimli Jandarma Komutanlığı ekipleri, Arabacı Mahallesi mevkisinde durdurdukları bir tırda arama yaptı. Aramada 20 kağıt havlu balyası içinde ahşap bölmelerde saklanan 39 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen bulundu.

8723944.jpg

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

İnsan kaçakçılığı şüphesiyle gözaltına alınan tır sürücüsü M.O. (42) hakkında adli işlem başlatıldı. Düzensiz göçmenler ise işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Düzce İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilecek. Araştırma sonucunda düzensiz göçmenlerin şüpheli ile 3 bin dolar karşılığında anlaştığı tespit edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN