İstanbul'da o duraklarda boşuna beklemeyin! Metro İstanbul duyurdu: O istasyonlar sefere kapalı

İstanbul'da o duraklarda boşuna beklemeyin! Metro İstanbul duyurdu: O istasyonlar sefere kapalı

İstanbul'da metroya binecekler, o duraklarda boşa beklemesin. Metro İstanbul'dan, uyarı yapıldı. Sefer yapılmayacağını duyurarak, istasyon istasyon paylaşıldı. İşte sefer yapılmayacak istasyonlar...

İstanbul'da metroyu kullananlara uyarı yapıldı. O duraklardan metroya binecekler boş yere beklemesin. Metro İstanbul tarafından paylaşılanlara göre, o istasyonlar sefere kapalı olacak. İşte o istasyonlar...

O SEFERLER YAPILMAYACAK

Metro İstanbul'dan milyonlarca vatandaşa uyarı geldi. O istasyonlarda bekleyenler boşuna bekleyecek. Açıklamalara göre, Eminönü-Alibeyköy tramvay hattındaki teknik bir arıza sebebiyle seferler durduruldu. Seferlerin Eminönü - Fener ve Salihtarağa - Alibeyköy Cep Otogarı istasyonlarından yapıldığı paylaşıldı.

Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Metro İstanbul, "T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Eminönü-Fener ve Silahtarağa-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonları arasında yapılmaktadır" ifadelerini kullandı.

Metro İstanbul'dan sabah saatlerinde yapılan bir diğer uyarıda ise Taksim - Kabataş arasında hizmet veren füniküler hattında da arıza sebebiyle seferlerin yapılmadığı duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN