Hurda toplamak için girdikleri metruk ev çöktü: 1 ölü 1 yaralı

Hurda toplamak için girdikleri metruk ev çöktü: 1 ölü 1 yaralı

Edirne'de hurda malzeme toplamak için metruk bir eve giren 2 kişi evin çökmesi sonucu enkaz altında kaldı. Yaralanan Celal Dağlı (61) ile yeğeni Serap Pançin (42) yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Dağlı hayatını kaybetti.

Celal Dağlı, yeğeni Serap Pançin ile birlikte hurda toplamak için Meydan Mahallesi Menzil Çıkmazı Sokak’ta bulunan tek katlı metruk eve girdi. Evin çökmesi sonucu Dağlı ve Pançin enkaz altında kaldı.

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, önce enkazdan Pançin’i hafif yaralı olarak kurtardı.

8182760.jpg

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bir süre sonra da Celal Dağlı bilinci kapalı olarak çıkarıldı. Dayı ve yeğen, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Durumu ağır olan Dağlı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN