Hayvana şiddet son bulmuyor! 10 köpeği uyuşturup boş araziye attılar

Hayvana şiddet son bulmuyor! 10 köpeği uyuşturup boş araziye attılar

Kastamonu’da 10 köpek uyuşturulup boş araziye atıldı. Ölüme terk edilen köpekler, bir vatandaşın ihbarı üzerine hayvan barınağına götürülerek tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışıyor.

Kastamonu’nun Cide ilçesi Kemerli Mahallesi mevkiinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından uyuşturulan 10 köpek, bölgedeki boş bir araziye atıldı. Köpekleri gören bir vatandaş, durumu Cide Belediyesi’ne bildirdi.

Vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye polis, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve Cide Belediyesi Hayvan Hakları ekipleri sevk edildi. Bölgeye giden ekipler tarafından köpekler, ölüme terk edilmiş halde bulundu.

1-008.jpg

KÖPEKLER TEDAVİ ALTINDA

Nefes almakta güçlük çektikleri belirlenen köpekler, yapılan incelemelerin ardından Cide Belediyesi Hayvan Barınağına götürülerek tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN