Fatsa'da çamurlu su skandalı

Ordu Fatsa ilçesine bağlı Kabakdağı köyünde bir vatandaş sosyal medya platformlarında paylaştığı kirli suya dair video ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) yetkililerine çağrıda bulunarak köydeki şebeke suyunun sürekli olarak kirli bir şekilde aktığını ve bu durumun çözüm beklediğini söyledi.

Ordu Fatsa ilçesine bağlı Kabakdağı köyü sakinlerinden bir vatandaş, sosyal medya platformlarında paylaştığı kirli suya dair video ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) yetkililerine çağrıda bulundu. Vatandaş, köydeki şebeke suyunun sürekli olarak kirli bir şekilde aktığını ve bu durumun çözüm beklediğini ifade etti. Sosyal medya üzerinden yayımlanan videoda, bir bidonun içine doldurulan suyun oldukça kirli ve çamur bir görünüm sergilediği gözlemlendi.

Videoda konuşan vatandaş, "Lütfen kimse bu suyu kullanmaktan kaçınsın. Bu suyla hem yemek pişirmek, hem de abdest almak mümkün değil. Su adeta çamurla aynı. Biz bu kirli suyu içiyoruz, bu suyla yemekler hazırlıyoruz. Bu tür koşulları bize reva görenlerin hesabını Allah'a bırakıyorum. Defalarca su kalitesi ile ilgili şikayetlerde bulunduk, ancak yetkililer ciddiyetle yaklaşmıyor gibi görünüyor. Yarın bu suyu tahlil ettirip sonuçlarını da sizlerle paylaşacağım" dedi.

Köylü vatandaş, kirli suyla ilgili yaşanan sıkıntının çözümü için yetkililere çağrıda bulunurken, OSKİ tarafından bu konudaki önlemler ve çözüm adımları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Durumu yakından takip eden köy sakinleri, suyun kalitesizliği konusundaki endişelerini dile getiriyor. Konuyla ilgili gelişmelerin, yetkililerin alacağı önlemlerin ve vatandaşların taleplerinin ne yönde sonuçlanacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN