Eşiyle tartışıp evi yaktı, kendisini odaya kilitledi

Eşiyle tartışıp evi yaktı, kendisini odaya kilitledi

Ordu’nun Ünye ilçesinde eşiyle tartışan alkollü M.D. eşi ve iki çocuğuyla yaşadığı evi yakarak kendisini odaya kilitledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. M.D. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı Yaz Konağı Mahallesi Karamürsel Sokak'ta, iddiaya göre, üç katlı binanın çatı katında yaşayan M.D. (34) evinde alkol aldıktan sonra eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.D. iki çocuğu ve eşinin bulunduğu evi ateşe verdi. Kadın ve iki çocuğu çevredekiler tarafından evden çıkarılırken, M.D. ise yangın sırasında kendisini odaya kilitledi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alınırken, yangın sırasında evin alt katında bulunan büyükbaş hayvanlar ise güvenli bir yere götürüldü. M.D. gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN