Ekmek fiyatları cep yakmaya başlarken o ilimizde ekmek 6 TL! Bugün başladı

Ekmek fiyatları cep yakmaya başlarken o ilimizde ekmek 6 TL! Bugün başladı

Ekmek fiyatları cep yakmaya başlarken, o ilde bir ekmeği fiyatı 6 TL'den satılıyor! İndirimli ekmek satışı bugün itibariyle başladı...

Düzce Belediyesi'nin sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında Halk Ekmek büfelerine yeni noktalar eklendi. Bahçeşehir 3. ve 4. bölgeyi birbirine bağlayan kavşakta ve Beyciler Belediye Hizmet binası yanına konuşlandırılan büfeler, kısa süre içinde ekmek satışına başlayacak.

HALK EKMEK BÜFELERİ NERELERDE BULUNUYOR?

Düzce Belediyesi, halkın ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına Halk Ekmek büfelerini genişletmeye devam ediyor. Camikebir 23 Nisan Parkı önü, Hamidiye Mahallesi üst geçidi, Bahçeşehir Telekom Yanı, Konuralp Şehit Murat Demir Mahallesi, Kiremitocağı Opet karşısında hizmet veren beş farklı noktaya ek olarak, yeni belirlenen iki noktada daha Halk Ekmek büfeleri açıldı.

ekmek-fiyati-ne-kadar.webp​​​​​​​

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı olan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Halk Ekmek satışı için 10 farklı noktanın belirlendiğini açıklamıştı. Bu doğrultuda, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yeni büfelerin yerleri belirlendi.

6 TL'DEN EKMEK SATIŞI BAŞLADI

Destek Hizmetler Müdürlüğü atölyelerinde öz kaynaklar kullanılarak inşa edilen büfelerden biri, Bahçeşehir Çamlıevler Mahallesi'nin 3. ve 4. bölgelerini birbirine bağlayan kavşağa, diğeri ise Beyciler Mavi Hilal Evleri yanında bulunan belediye hizmet binasının yanına konumlandırıldı. Büfelerde ekmek satışı, bugünden itibaren her gün sabah saat 07:30 - 10:30 ile öğleden sonra saat 16:00 - 19:00 arasında yapılacak ve ekmekler 6 TL'den satışa sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN