Edirne Valisi Sezer'den 'sokak köpeği' açıklaması: Zenginlerin fantezileriyle uğraşacak halimiz yok

Edirne Valisi Sezer'den 'sokak köpeği' açıklaması: Zenginlerin fantezileriyle uğraşacak halimiz yok

Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan ilçesindeki muhtarların yaz mevsiminde terk edilen köpeklerin başıboş kalması sorununa ilişkin açıklama yaptı. Vali Sezer, ekiplere talimat vererek konunun çözümü için çalışmaların başlatılmasını ve gerekirse ev ev gezerek köpek sahiplerinin tespit edilmesini istedi. Sezer, "Zenginlerin fantezileriyle uğraşacak halimiz yok" şeklinde konuştu.

Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan ilçesindeki muhtarların, yaz sezonunda terk edilen köpeklerin başıboş kalması sorununa ilişkin endişeleri üzerine harekete geçti. Keşan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Gökçetepe Köyü Muhtarı Abdullah Kemik'in açıklamalarının ardından Vali Sezer, belediye, kolluk kuvvetleri ve Tarım ve Orman İl/İlçe Müdürlüğü ekiplerine talimat vererek bu sorunun çözümü için çalışmaların başlatılmasını istedi.

4-003.jpg

"ZENGİNLERİN FANTEZİLERİYLE UĞRAŞACAK HALİMİZ YOK"

Vali Sezer, köpek sahiplerine terk edilmesi durumunda idari ceza uygulanabileceği uyarısında bulunarak, "Onlar da birer can. Zenginlerin fantezileriyle uğraşacak halimiz yok. Sahipli hayvanları bırakıp gitmek yok. Böyle bir şey istemiyorum. Gerekirse terk eden aileleri de valilik sitesinde yayınlayalım, rezil olsunlar" dedi.

5-004.jpg

"İÇME SUYU OLMAYAN KÖY İSTEMİYORUM"

Ayrıca, köylerde yaşanan su sorunlarına da değinen Vali Sezer, "Edirne’de içme suyu olmayan köy istemiyorum" diyerek ilgili birimlere talimat verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN