Düzce'de otomobil motora çarptı: 1 ölü

Düzce'de otomobil motora çarptı: 1 ölü

Düzce Aydınpınar Caddesi'nde bir otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu motosiklete çarptığı ve ardından bir markete daldığı korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, sürüklenen motosikletin çarptığı bir yaya da yaralandı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Düzce'nin Aydınpınar Caddesi'nde saat 18.30 sıralarında yaşanan korkunç kazada, Elif Aktürk (27) idaresindeki 81 ADF 630 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen Zafer Akın (49) idaresindeki motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Zafer Akın havada taklalar atarken otomobil bir markete daldı.

kkk.jpg

Sürüklenen motosiklet ise kaldırımda yürüyen Melih Pek'e (19) çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Zafer Akın hayatını kaybederken, Melih Pek yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN