Düzce’de fabrika yangını! 3 kişi hastaneye kaldırıldı

Düzce’de fabrika yangını! 3 kişi hastaneye kaldırıldı

Düzce’de kereste fabrikasında yangın meydana geldi. Adeta alev topuna dönen fabrikaya ekipler 4 saatlik müdahale sonucunda yangını kontrol altına aldı. 3 kişinin ise dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Yangın Düzce’nin Konuralp bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre kereste fabrikasının kurutma bölümünde belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

yeni-proje-9.jpg

Alev alev yanan depodan patlamanın başka bir yere sıçraması için fabrikanın forklift ustasının yoğun çalışması ile alevler zorluklarla kontrol altına alındı. Fabrika çalışanlarının alev alev yanan depodan çıkarttıkları odunların sönmesi engellenirken, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3,5 saatlik çalışması ile yanma söndürüldü.

yeni-proje-10.jpg

Olayda 3 kişi dumandan etkilenerek kaldırılırken, 8 kişi ise ambulansta oksijen desteği aldı. Olayla ilgili polis ekiplerince inceleme başlatıldı.

yeni-proje-11.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN