Dicle Nehri'nde akıntıya kapılan 2 çocuğun cansız bedeni bulundu

Dicle Nehri'nde akıntıya kapılan 2 çocuğun cansız bedeni bulundu

Şırnak Dicle Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolan 2 çocuğun cansız bedeni art arda bulundu. Çocuklardan biri toprağa verilirken diğerinin cansız bedeni morga götürüldü.

Şırnak'ta, Nur Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde İdris Pütrü (17) ve Zekeriya Negiz (13) Dicle Nehri'ne girmiş, bir süre sonra akıntıya kapılan çocuklar kaybolmuştu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

ART ARDA CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Cizre Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekibince dün geceden bu yana yürütülen çalışma sonucunda Pütrü'nün cansız bedenine ulaşıldı. Sudan çıkarılan Pütrü'nün cesedi, otopsi için ambulansla Cizre Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Pütrü'nün naaşı, otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak Nuh Nebi Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları içinde Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

AFAD, Cizre Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ve polis ekiplerinin çalışması sonucu Negiz'in de cesedi bulundu. Çocuğun cesedi, otopsi yapılmak üzere ambulansla Cizre Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN