Bayramda Adalar'a insan seli: İskele doldu taştı

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde 9 günlük tatili ve güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar Adalar'a gitmek için akın akın Kadıköy iskelesine geldi. Vapura binmek isteyenler iskelede uzun kuyruk oluşturdu. Bekleme süresi 1 saati aşarken kuyruktaki vatandaşlar, "İstanbul boş dediler ama yoğunluk var yine, arkada bayağı sıra var." dedi.

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde sahiller ve turistik mekanlar doldu taştı. Tercih yerlerinden biri de Adalar oldu. Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar erken saatlerde iskelelere akın etti.

9041943.jpg

9 günlük tatili ada havasıyla değerlendirmek isteyen vatandaşlar Kadıköy'deki iskelede yoğunluk oluşturdu. Uzadıkça uzayan kuyrukta vapura binmek için bekleme süresi bir saati buldu.

9042044.jpg

'İSTANBUL BOŞ DEDİLER AMA YOĞUNLUK VAR'

Arkadaşıyla birlikte Adalar'a gitmek için kuyrukta bekleyen Elif Öztürk, "Büyükada'ya gideceğiz arkadaşımla orayı gezeceğiz. Daha sonra diğer adalara da geçmeyi düşünüyoruz. Bayağı kalabalık. İstanbul boş dediler ama yoğunluk var yine, arkada bayağı sıra var. Yarım saattir bekliyoruz." diye konuştu.

9042033.jpg

'BİR SAAT FALAN OLDU'

Çok sıra olduğunu söyleyen Mücahit Koç, "Havalarda sıcaktı, bizde Adalar'da geçirelim diye düşündük. İzinli günümüz, tatil yapalım dedik. Arkadaydık, bir saat falan oldu. Az kaldı inşallah geçeceğiz iskeleye." ifadelerini kullandı.

9042030.jpg

'İLK DEFA BU KADAR YOĞUN GÖRDÜK'

Çocuklarıyla Adalar'a gitmek için sırada beklediğini söyleyen bir kişi, "İstanbul'u ilk defa bu kadar yoğun olduğunu gördük. Normalde bayramlarda çok sakin iken bu bayramda yoğunluk var. Biz de Adalar'a eğlenmeye gidiyoruz." dedi

9042035.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN