Baş ağrısı şikayetiyle doktora gitti, hayatının şokunu yaşadı: Acil ameliyata alındı

Baş ağrısı şikayetiyle doktora gitti, hayatının şokunu yaşadı: Acil ameliyata alındı

Elazığ'da 78 yaşındaki Urfi Altuntaş, baş ağrısı ve genel durum bozukluğu şikayetleriyle doktora başvurdu. Beyninde 8 santimetrelik kitle olduğunu öğrenen Altuntaş, hayatının şokunu yaşadı. Acil ameliyata alınan Altuntaş, başarılı bir operasyonun ardından sağlığına yeniden kavuştu.

Uzun süredir baş ağrısı yaşayan 78 yaşındaki Urfi Altuntaş, şikayetlerinin geçmemesi üzerine Fethi Sekin Şehir Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği'ne başvurdu.

8587281.jpg

Yapılan tetkik ve muayenede beyninde yaklaşık 8 santimetrelik bir kitle olduğu tespit edilen Altuntaş ameliyata alındı. Başarılı geçen ameliyat sonrası şikayetleri düzelen hasta Altuntaş taburcu edildi.

8587282.jpg

'KİTLE BEYNİN ÖNEMLİ DAMARLARINA YAKIN POZİSYONDAYDI'

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selman Kök beynin önemli damarlarına yakın pozisyonda olan kitlenin sorunsuz bir şekilde alınmasının çok zor olduğunu belirterek şöyle konuştu:

8587284.jpg

"Hastamız bize çok uzun süredir yaşadığı baş ağrısı ve genel durum bozukluğu şikâyetleriyle başvurdu. Beyninde 8 santim kitlesi vardı. Kitle, toplardamarlara ve beynin önemli damarlarına yakın pozisyondaydı. Hastamızın ameliyatını başarı ile gerçekleştirdik. Ameliyat sonrası hastamızı servise aldık, şu anda genel durumu iyi, herhangi bir felçliliği yok. Ameliyat başarılı geçti. Bu sadece bizim başarımız değil, bize bu ortamı sağlayan hastane yönetimi, anestezi, hemşire ve medikal ekiplerimizin de katkısı büyük."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN