Ayağına çapa bağlayıp intihar etti! Cesedi günlerdir denizin dibinde... bıraktığı not ise...

Ayağına çapa bağlayıp intihar etti! Cesedi günlerdir denizin dibinde... bıraktığı not ise...

Trabzon Sürmene'de yaşayan İsmail Karaahmetoğlu adlı genç, 28 Temmuz'da Instagram'dan "Buraya kadarmış" paylaşımı yaptıktan sonra ayağına çapa bağlayarak kendini denize attı. İntihar eden gencin cesedine ulaşmak isteyen ekipler, çalışmalarına 10 gündür devam etse de gençten henüz bir iz bulunamadı.

Herkesin yüreğini yakan olay, Sürmene ilçesi Soğuksu'da 28 Temmuz günü yaşandı. Sabahın ilk saatlerinde babasına ait olan tekneyle açılan İsmail Karaahmetoğlu, ayağına çapa bağlayarak denize atladı.

"BAKALIM DEMİRLERLE KAÇ SANİYEDE SUYUN DİBİNE GİDECEĞİZ"

Instagram hesabından denizi çeken ve üzerine "Buraya kadarmış" yazan genç, sonraki paylaşımında ise "Söylenecek çok şey var, son zamanlarda psikolojim çok bozuldu. Aile ve iş kaynaklı iyice isyan noktasına geldim. Geride bıraktıklarım için çok üzgünüm. Herkes hakkını helal etsin. Bakalım demirlerle kaç saniyede suyun dibine gideceğiz" sözleriyle hayata veda etti.

haber-7-ic.jpg

10 GÜNDÜR HİÇBİR İZE RASTLANMADI

İsmail Karaahmetoğlu'nun paylaşımını gören yakınları teknenin Sürmene açıklarında olduğunu anlayınca hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine olay yerine birçok ekip sevk edilirken, 10 gündür devam eden çalışmalarda talihsiz gencin cesedine ulaşılamadı. Bölgede ekiplerin çalışması hala devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN