Koronadan sonra başımıza bir bela daha çıktı! Uzmanlardan ölümcül bakteri uyarısı: İnsan kanıyla besleniyor

Koronadan sonra başımıza bir bela daha çıktı! Uzmanlardan ölümcül bakteri uyarısı: İnsan kanıyla besleniyor

Uzmanlar tarafından ölümcül bakteri uyarısı yapıldı. Henüz koronanın açtığı yaralar sarılırken bir bela daha çıktı. Bu bakterilerin insan kanıyla beslendiği paylaşıldı. Yapılan araştırmalara dair detaylar paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Dünya üzerinde birçok filme konu olan vampirler gerçek oldu. Yapılan araştırmalara göre, insan kanıyla beslenen bir bakteri keşfedildi. Koronanın ardından bir ölümcül bakteri uyarısı daha uzmanlar tarafından geldi. İşte o bakteri...

BAKTERİYEL VAMPİRİZM

Kan dolaşımı üzerinde Washington Eyalet Üniversitesi'nde (WSU) yapılan araştırmalarda ölümcül bakteri tespit edildi. İnsan kanındaki kimyasal maddeye yöneldiği ortaya çıktı. Araştırmaların aşındaki isim Siena Glenn, gıda kaynaklı 3 ölümcül bakteriden bahsetti. İnsan kanını hedef alan salmonella, escherichia coli ve citrobacter koseri isimli bakterilerde 'Bakteriyel Vampirizm' özelliği taşıdığı paylaşıldı. Mikroorganizmaların insan kanına eğilim gösterdiği tespit edildi.

bakteri444.webp

KAN DOLAŞIMINA GİREBİLİYOR

Sindirim sisemi üzerindeki kesiklerden insanın kan dolaşımına girebilen bu bakteriye dair detaylar Glenn tarafından paylaşıldı. İnsan kanındaki maddeyi 1 dakikalık bir süre içerisinde tespit edilebileceğinden bahsetti.

Bakterilerin kaynaklarına ulaşma şekline göre uygun ilaçlar geliştirilebileceği paylaşıldı. İlaç tedavisiyle beraber kan dolaşımındaki bu bakterilerin arınabileceği ve daha sağlıklı bir yaşan sunulabileceği açıklandı. Araştırmaların sonuçları ise 'eLife' bilim dergisinde paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN