YouTuber MrBeast, Amazon'a yarışma programı çekecek! Amazon Prime Video'da yayınlanacak

YouTuber MrBeast, Amazon'a yarışma programı çekecek! Amazon Prime Video'da yayınlanacak

Dünyaca ünlü YouTuber MrBeast, Amazon Prime Video'da yayınlanacak yarışma programı için anlaştı! İşte yarışma programının detayları...

YouTube'nun ünlü isimlerinden MrBeast, yeni bir işbirliğiyle gündemde. MrBeast, Amazon Prime Video ile bir anlaşma yaparak platformda yeni bir yarışma programı hazırlayacak. MrBeast'in YouTube kanalı, büyük ödüllü yarışmaları ve bağışlarıyla tanınıyor ve yaklaşık 250 milyon aboneye sahip.

MRBEAST, AMAZON PRIME VIDEO İÇİN YARIŞMA PROGRAMI ÇEKECEK

The $150 Million MrBeast Lawsuit Explained

MrBeast, resmi Twitter hesabından Amazon Prime Video'da yayınlanacak bir yarışma programı hazırlayacağını duyurdu. Bu yarışma programı, tarihin en büyüklerinden biri olacak. 1000'den fazla yarışmacının yer alacağı programda, kazanan kişiye tam 5 milyon dolarlık bir ödül verilecek.

MrBeast'in yaptığı bu anlaşma, daha önce de gündeme gelmişti. Geçtiğimiz aylarda, MrBeast'in videolarını yayınlamak üzere bir dijital akış platformu ile anlaşmaya çalıştığına dair haberler ortaya çıkmıştı. Bu yeni anlaşma ise şaşırtıcı olmamıştı, çünkü MrBeast'in hazırladığı içerikler televizyon programlarını aratmayacak kadar kaliteli ve büyük bütçeli.

MrBeast, daha önce de Netflix'in popüler dizisi Squid Game'e benzer bir yarışma programı düzenlemişti. Bu programda 456 kişiye 456 bin dolarlık ödül verilmişti. Bu tür yarışmalarıyla ünlenen MrBeast'in, Amazon Prime Video için hazırlayacağı yeni yarışma programı da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN