Ünlü şarkıcı, Türkiye'den göç etti: Profiline o ülkenin bayrağını ekledi! Fırsatını bulan ayrılıyor

Ünlü şarkıcı, Türkiye'den göç etti: Profiline o ülkenin bayrağını ekledi! Fırsatını bulan ayrılıyor

Çeşitli nedenlerle Türkiye'den ayrılıp yurt dışına yerleşen ünlüler kervanına bir şarkıcı daha eklendi. Ünlü rock şarkıcısı, ailesiyle beraber Türkiye'yi terk ettiğini resmen açıkladı ve yerleştiği ülkenin bayrağını sosyal medya profiline ekledi. İşte detaylar...

Manga müzik grubunun solisti Ferman Akgül, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a taşındı. Sosyal medyadaki profiline Danimarka bayrağı iliştiren 45 yaşındaki şarkıcı, konuyla ilgili şunları söyledi:

ferman-akgul-hangi-ulkeye-tasindi.jpeg

FERMAN AKGÜL HANGİ ÜLKEYE YERLEŞTİ?

"Sürekli yağdığı için New York şarkısındaki romantizmden uzaklaşıyor arada tabii. Ama kendi melankolisi var buranın da. Merak içindesiniz biliyorum, neler olduğu ile ilgili. Bir canlı yayında anlatacağım bu hafta. Güzel bir hafta sonu olsun herkes için.

Bettina'ya kariyeri için önemli olabilecek bir iş teklifi gelince kaçırmasını istemedim. Yıllarca o beni destekledi. Sıra bende. Çocukların da ortaokulda buraya gelmesi gerekiyordu zaten. Erken olunca şimdi daha kolay uyum sağlayacaklar. maNga tam gaz devam ediyor endişe olmasın"

ferman-akgul-evli-mi-esi-kim-kac-cocugu-var.jpg

FERMAN AKGÜL TÜRKİYE'DEN NEDEN TAŞINDI?

KRT'de yer alan habere göre, turnelere ve stüdyo çalışmaları için Türkiye’ye geleceğini belirten Ferman Akgül, "Yazları hep Türkiye'de olacağız. Ülkemizden kopmamız mümkün değil. Hatta bu yaz maNga yeni albüm şarkı seçmelerine de başlayacağımızın müjdesini vereyim. Şimdilik bu kadar. Konserlerde görüşmek dileğiyle" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN