The Boys'un 4. sezon fragmanı yayınlandı! Peki 4. sezonda neler olacak? Fragmanı ortalığı yıktı geçti

The Boys'un 4. sezon fragmanı yayınlandı! Peki 4. sezonda neler olacak? Fragmanı ortalığı yıktı geçti

Amazon'un çok sevilen dizisi The Boys'un 4. sezon fragmanı yayınlandı! Peki 4. sezonda bizleri neler bekliyor olacak? Fragman şimdiden ortalığı kasıp kavurdu...

Amazon'un popüler dizisi "The Boys", uzun bir aranın ardından 4. sezonuyla ekranlara geri dönüyor ve izleyicilere daha önce hiç yaşanmamış bir kaos vaat ediyor. Yayınlanan yeni fragman, ana karakterler Butcher (Karl Urban) ve Homelander'ın (Antony Starr) her şeyi yakıp yıkma ve yanlarında herkesi de sürükleme niyetinde olduklarını gösteriyor.

THE BOYS 4. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI

Fragmanda, Butcher'ın, Hughie (Jack Quaid), Starlight (Erin Moriarty) ve diğer Boys üyelerine süper kahraman topluluğuna ölümcül bir virüs salarak intikam alma planını açıklıyor. Bu virüs, Butcher'ın "Gen V" spin-off'unun birinci sezon finalinde keşfettiği ölümcül bir virüse dayanıyor.

Bu sezon, Butcher'a destek olacak yeni bir karakter de tanıtılıyor; "Supernatural" yıldızı Jeffrey Dean Morgan'ın canlandırdığı bir karakter, süper kahramanların tamamen yok edilmesi gerektiğini savunuyor. Vought HQ'da ise, Homelander ekibini "gazap dolu tanrılar" olmaya teşvik ediyor. Takıma katılan yeni üyeler Firecracker (Valorie Curry) ve Sister Sage (Susan Heyward), protestocu insanlara karşı güçlü bir duruş sergiliyorlar.

Fragmanda, Butcher'ın durumu kötüye giderken, diğer Boys üyeleri de onun liderliğinden şüphe duyuyorlar. Aynı zamanda, Homelander gücünü konsolide etmeye çalışırken, Victoria Neuman Oval Ofis'e her zamankinden daha yakın.

4. sezon, ekip üyelerinin bir araya gelip dünyayı kurtarmak için işbirliği yapma çabalarını odak noktasına alıyor. Fragman, "The Boys"un çılgın aksiyonunu, karanlık mizahını ve sosyal hicvini sergiliyor. Dizinin yıldızları Karl Urban, Antony Starr, Erin Moriarty, Jack Quaid, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit ve Cameron Crovetti.

4. sezonun ilk üç bölümü 13 Haziran'da prömiyer yapacak ve sezon sekiz bölümden oluşacak. "The Boys"un yapımcı kadrosunda Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Michaela Starr, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn, Judalina Neira, Ken F. Levin ve Jason Netter gibi isimler yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN