Sertap Erener THY menüsüne ateş püskürdü! Sosyal medyadan destek yağdı: Ey Türk Hava Yolları...

Sertap Erener THY menüsüne ateş püskürdü! Sosyal medyadan destek yağdı: Ey Türk Hava Yolları...

Sertap Erener THY menüsüne ateş püskürdü. THY’nin yolcuların sağlığını düşünmediğini savunan Erener, menü şekline bakın nasıl tepki gösterdi...

Eurovision sahnesinde “Everyway That I Can” parçasını seslendiren Sertap Erener, Malmö’ye hareket etti. Ülkemize 2003’te Eurovision zaferi kazandıran sanatçı, bu sefer İsveç’te konuk sanatçı olarak ağırlanıyor.

Eurovision Şarkı Yarışması için İsveç’te sanatçı sıfatı ile davet edilen Erener, havalimanındaki yemek hizmetine isyan etti. Glüten, şeker ve laktoza karşı hassasiyeti bulunan Erener, uçuş esnasında kendine uygun bir yemek seçeneği olmadığını anlayınca, THY’ye rahatsızlığını aktardı.

“MENÜ ÇIKARTMAK ÇOK ZOR OLMASA GEREK”

Erener, Instagram hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Ey THY, benim gibi glüten, şeker ve laktoz hassasiyeti olan binlerce yolcu için yiyebilecek hiç bir şey yok! Yemek alerjisi olanlar için bir menü çıkartmak çok zor olmasa gerek!”

ekran-goruntusu-2024-05-08-221400.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN