Sahte Doktor Ayşe Özkiraz kimdir, nereli?

Sahte Doktor Ayşe Özkiraz kimdir, nereli?

Tekirdağ'da sahte doktorluk yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan genç kadın tutuklandı. Çerkezköy Devlet hastanesindeki sahte doktorun ameliyat masasında fotoğrafları ortaya çıktı.

Tekirdağ'da sahte doktorluk yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan genç kadın, savcılık tarafından tutuklandı. Çerkezköy Devlet hastanesindeki sahte doktorun, sosyal medya hesaplarında ameliyat yaparken fotoğrafları ortaya çıktı. 

1,5 yıl bu hastanede görev yapmış ve kimse fark etmemiş! Çapa Tıp Fakültesinden mezun olduğunu ve uzmanlık sınavında çocuk doktorluğunu kazandığını söyleyen Ayşe Özkiraz ailesini de kandırdığı tespit edildi. Ailesi ile yapılan sorguda ailesi durumdan haberdar olmadıklarını, kızlarının doktor olduğunu bildiklerini söyledi. Ayşe Özkiraz'ın evinde yapılan incelemede çok sayıda sahte diploma, kimlik kartları ele geçirildi. 

Ayşe Özkiraz

Ayşe Özkiraz kimdir? 

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki Devlet hastanesinde görevli olan bir doktoru, gözlem yapmak mesleğinde ilerlemek istediğini söylerek, sahte diploma ile kandıran Ayşe Özkiraz, bu izin sayesinde hastaneye düzenli gelip gitmeye başladı. Herkese Çapa Tıp Fakültesi mezunu olduğunu söyleyen Ayşe Özkiraz, diğer doktorlar ile ettiği sohbetler sonucunda yaptığı çelişkili konuşmalar kafaları karıştırdı. Doktorların bu durumdan şüphelenmesi üzerine sahte doktor olduğu ortaya çıktı. Evinde yapılan incelemede çok sayıda hastaneye ait kimlik fotoları, sahte diplomalar, başarı plaketleri ve tıbbı kitap bulundu. Ayrıca Özkiraz'ın sosyal medya hesaplarından hastanede girdiği ameliyatların fotoğraflarını da paylaştığı görüldü.

Emniyetteki ifadesi sonrası adliyeye sevk edildi ve 'Tababet ve Şuabatı San'atlarının Tarzı İcrasına Dair Kanunu'na muhalefet suçundan nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Özkiraz, tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN