Kuş Uçuşu dizisi o sunucunun hayatını mı anlatıyor? İddialar şok etti, Lale Kıran gerçekte bakın kim çıktı?

Kuş Uçuşu dizisi o sunucunun hayatını mı anlatıyor? İddialar şok etti, Lale Kıran gerçekte bakın kim çıktı?

Netflix’in sevilen dizisi Kuş Uçuşu, son olarak 3’üncü sezonuyla geçtiğimiz hafta seyirciyle buluştu. Herkesin bir solukta izlediği diziyle ilgili ise yeni bir iddia ortaya atıldı. Kuş Uçuşu dizisi o sunucunun hayatını mı anlatıyor? İşte şok eden iddialar…

Başrol kadrosunda Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Kuş Uçuşu dizisi 3’üncü ve son sezonuyla geçtiğimiz hafta seyirciyle buluştu. Dizinin oyuncu kadrosunda irce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol'un yanı sıra Demircan Kaçel, Burak Yamantürk, İrem Sak, Defne Kayalar, Şifanur Gül yer alıyor. Koray Kerimoğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu Meriç Acemi imzası taşıyor.

kus-ucusu-2.jpg

Herkesin yakından takip ettiği dizinin gerçek bir hayat hikayesinden uyarla olup olmadığı merak edilirken, ortaya atılan iddia herkesi şaşkına çevirdi. Öyle ki Lale Kıran’ın aslında medyada çok tanınan o ismi temsil ettiği ileri sürüldü.

kus-ucusu-3.jpg

İKİSİ DE BİRBİRİNDEN ÜNLÜ

Ortalığı fena karıştıracak iddiaya göre, Lale Kıran Ece Üner’in kariyer hayatını anlatırken, Aslı Tuna’ysa Didem Arslan Yılmaz’ın hikayesi.

kus-ucusu-1.jpg

Şuan için bunlar birer iddia ancak geçmişe bakıldığı zaman iki isim arasında yaşanan koltuk değişimleriyle ilgili bir uyarlama yapılmış olabileceğini söylemek mümkün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN