Kız arkadaşını öpünce dudakları alev alev yandı! Gerçek daha sonra ortaya çıktı, meğer...

Kız arkadaşını öpünce dudakları alev alev yandı! Gerçek daha sonra ortaya çıktı, meğer...

Buluştuğu kız arkadaşıyla öpüştükten hemen sonra dudakları yanmaya başlayan genç, hayatının şokunu yaşadı. İşte detaylar...

Avustralya'da kadın-erkek ilişkileri ve flört deneyimlerini podcast yayınında tartışan Ottie Clarke ile Jake Craig, geçen hafta ilginç bir hikaye anlattı.

ÖPÜŞÜNCE DUDAKLARI YANDI

Sözcü'de yer alan habere göre, Ottie Clarke, ilk buluşmada bir kadını öptükten sonra garip bir 'yanma' hissi yaşadığını söyledi. İçten içe karıncalanma hissiyle boğuşan adam, bir an sevgilisine alerjisi olabileceğini bile düşündü ancak kısa süre sonra durum açığa çıktı.

Kadının dudağında, kan damarlarının genişlemesine neden olan ve bu nedenle kişinin dudaklarının geçici olarak şişmesine neden olan hafif tahriş edici maddeler içeren dudak dolgunlaştırıcı bir parlatıcı vardı.

ottie-clarke-jake-craig-podcast.jpg

KADINLAR ANLADI, ERKEKLER ANLAM VEREMEDİ

Ottie Clarke daha sonra Jake Craig'e, dudak dolgunlaştırıcı parlatıcının ne olduğunu açıkladı. Arkadaşına, "Kızların, daha büyük dudakları olması için mentollü dudak 'balm'ı kullandığını biliyor muydun?" diye sordu.

Jake Craig de şaşkınlıkla, "Kızların dudak 'balm'ı sürüp, dudaklarını daha büyük göstermek için bilerek alerjik tepkiler verdirdiklerine inanamıyorum" dedi.

"SÜRDÜĞÜMDE HİÇBİR ŞEY HİSSETMİYORUM"

Programa gelen tepkiler de erkeklerin çoğunun dudak dolgunlaştırıcı parlatıcılar hakkında hiçbir fikri olmadığını ortaya çıkardı.

Kadınlar ise parlatıcıyla olan düşkünlüklerini paylaşarak, "Dudaklarının acıdığını söylediği anda dudak dolgunlaştırıcı sürdüğünü biliyordum!" ve "Sürdüğümde hiçbir şey hissedemiyorum ama görünüşünü seviyorum" şeklinde yorumlar yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN