İleri zatürreye yakalanmıştı: Türkan Şoray'a 2 hafta karantina

İleri zatürreye yakalanmıştı: Türkan Şoray'a 2 hafta karantina

Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, yakalandığı ileri derecede zatürre nedeniyle iki hafta sürecek karantinaya girdi. Doktoru; riskli durumun devam ettiğini ancak yeterince dikkat ederse karantinanın sonunda sağlığına kavuşacağını söyledi.

Türk sinemasının usta oyuncusu Türkan Şoray, 30 Nisan'da yakalandığı ileri derece zatürre ile sevenlerini korkuttu. Şoray, hastalığı nedeniyle Ediz Hun ile gitmeyi planladığı Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gazilerle Buluşma Programı'na katılamadı.

Doktorunun "Bahçede bile yürüme" sözleri ile usta oyuncunun hastalığının zannedilenden daha ciddi olduğu anlaşıldı.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre; Türkan Şoray, yeniden doktor kontrolünden geçti. Sanatçının sağlık durumu, hastalığın ilk günlerine göre daha iyi olsa da yüksek riskli durumun devam ettiği belirtildi.

Doktorunun iki hafta boyunca evden çıkmaması ve hiçbir şekilde yorulmaması gerektiği sözleri üzerine Şoray, karantina sürecine girdi. Sanatçının doktoru, yeterince dikkat ettiği takdirde iki haftalık karantinadan sonra iyileşeceğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN