Hadise Belçika'daki müzik yarışmasında jüri üyesi oldu

Hadise Belçika'daki müzik yarışmasında jüri üyesi oldu

Şarkıcı Hadise, 2003 yılında 18 yaşındayken yarışmacı olarak katıldığı Idool'un yayınlandığı kanalda "Sing Again" adlı yeni bir yarışmada jüri koltuğuna oturacak. Hadise, heyecanını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurarak "Ve uzun zamandır içimde yaşadığım heyecanımı sizinle paylaşmaktan gurur duyuyorum! Yıllar önce yarışmacı olarak yarıştığım kanalda şimdi jürilik yapıyorum!" dedi.

Şarkıcı Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi olarak yer aldı. 2003 yılında 18 yaşındayken yarışmacı olarak katıldığı Idool programının yayınlandığı kanalda ekrana gelecek Sing Again adlı yarışmada jüri üyesi oldu.

Hadise, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada "Ve uzun zamandır içimde yaşadığım heyecanımı sizinle paylaşmaktan gurur duyuyorum! Yıllar önce yarışmacı olarak yarıştığım kanalda şimdi jürilik yapıyorum!" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN