Esra Ezmeci bile inanamadı! ‘Kocam maymun gibi bağırıp, horoz gibi ötürüyor...’ Anlattıkları şok etti

Esra Ezmeci bile inanamadı! ‘Kocam maymun gibi bağırıp, horoz gibi ötürüyor...’ Anlattıkları şok etti

Beyaz TV’de “Yeni Baştan” programının sunuculuğunu yapan Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci’nin programında duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Sunucu Ezmeci bile duyduklarına inanamadı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, hafta içi her gün Beyaz TV’de “Yeni Baştan” programı ile birbirinden farklı olayları ekrana taşıyor. Söz konusu programda insanlar hayatlarına ilişkin itiraflarda bulunurken her itiraf adeta bir öncekini aratıyor. Bu kez duyulan itiraflar ise herkesi şaşkına çevirdi. Esra Ezmeci bile duydukları karşısında ne diyeceğini şaşırdı.

yeni-proje-30.jpg

EŞİ İLE ALAKALI İTİRAFLAR ŞOK ETTİ

Ezmeci’nin programına katılan bir vatandaş 2 yıllık evli olduğunu dile getirerek, eşinin ilişki sırasında garip sesler çıkarttığını, hayvan seslerini taklit ettiğini söyledi.

Aleyna Hanım, itiraf kapsamında eşi için “Maymun gibi bağırıp, horoz gibi ötürüyor” dedi. Ünlü sunucu ise bu anlarda kendinin tutamayarak gülmeye başladı. Aleyna Hanım ise bu durumdan kurtulmak istediğini söyleyerek yardım istedi.

yeni-proje-31.jpg

“HER TÜRLÜ HAYVAN SESİ ÇIKARIYOR”

Ezmeci “Önce maymun oluyor? Sonra horoz mu?” diye sordu. Aleyna Hanım ise “Her türlü hayvan sesini çıkarıyor. Sadece horoz ya da maymun da değil” diyerek yanıt verdi.

Ezmeci “Bence bir çift olarak terapi alabilirsiniz. Bunun sebebi nedir? Alttaki sebep ortaya çıkarsa çözümlenmesi kolaylaşır. Cinsel terapiste de başvurabilirsiniz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN