Demet Özdemir'in derdi çok büyük! Ekonomiden şikayet etti: "Tekneye binecek durumda değiliz"

Demet Özdemir'in derdi çok büyük! Ekonomiden şikayet etti: "Tekneye binecek durumda değiliz"

Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in derdi çok büyük! O bile ekonomiden şikayet ederek dert yandı: "Tekneye binecek durumda değiliz"

Oyuncu Demet Özdemir, yakın zamanda yükselen tatil masraflarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özdemir, geçmişte sık sık Yunanistan'a seyahat etmiş ve Atina'dan 1 milyon euroya ev almıştı. Ancak şimdi, tatil masraflarının artmasıyla ilgili endişelerini dile getirdi.

"ŞU AN TEKNEYE BİNECEK DURUMDA DEĞİLİZ"

Taze gelin yatakta! Demet Özdemir sere serpe uzanınca....

Bu sene yükselen tatil fiyatlarından dert yanan Özdemir, gelecek yazı yurt dışında geçirmeyi planladığını belirtti. "Şu an tekneye binecek durumda değiliz" diyerek tatil masraflarının artışına dikkat çekti. Özdemir, geçmişte fiyatların daha uygun olduğunu ancak şimdi ise dudak uçuklatan seviyeye geldiğini ifade etti.

"NEREYE VİZE ÇIKARSA..."

Demet Özdemir minicik atletiyle ayna karşısında poz verince... 'Olaysın, fazlasın..'

Yazı nerede geçireceğine henüz karar vermediğini belirten Özdemir, "Nereye vize çıkarsa durumundayım. Belki Amerika ve İngiltere olabilir. Bali'yi de görmek istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN