Uğramayan Ankaralı yoktur! 19 mecrada yenilik… Mansur Başkan orayı da yepyeni yaptı

Uğramayan Ankaralı yoktur! 19 mecrada yenilik… Mansur Başkan orayı da yepyeni yaptı

Milyonlarca Ankaralı tarafından kullanılan o yer artık yepyeni oldu. Mansur Başkan Ankara'da yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara'ya gelen herkes ilk buraya uğruyor. İşte tüm detaylar…

Başkentte yaşayan vatandaşlar yenilik çalışmalarıyla sevinçten havalara uçuyor. Şehirlerarası ulaşımda herkesin ilk olarak uğradığı o yer artık yepyeni bir hale büründü. Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ederken restorasyon çalışmaları da Ankaralı vatandaşların yüzünü güldürüyor. AŞTİ Ankaray bağlantı tüneli yepyeni oldu. İşte tüm detaylar…

ANKARA YEPYENİ OLDU

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan paylaşım ile birlikte "Aşti Ankaray Bağlantı Tüneli Teknolojik Dönüşüm ve Restorasyon Projesi"nin tamamlandığı duyuruldu.

ankaray-asti-yenilendi.jpg

Ankara'nın vizyonunu temsil eden 1100 metrekarelik alanda yenileme çalışmaları yapılırken tünel tamamen yepyeni bir hale büründü. Elektrik ve aydınlatma sisteminin yenilendiği belirtirken 19 yeni mecra oluşturulduğu da aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN