Üç hafta önce başkan seçilmişti! Mesut Kocagöz'ün yerine geçecek isim netleşiyor

Üç hafta önce başkan seçilmişti! Mesut Kocagöz'ün yerine geçecek isim netleşiyor

Geçtiğimiz haftalarda Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelen teleferik kazası Antalya Kepez Belediyesi'nde değişimleri de gündeme getirdi. Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün yerine geçecek isim merak edilirken akıllardaki soruda yavaş yavaş yanıt bulmaya başladı. Peki, Mesut Kocagöz'ün yerine kim geçecek? İşte tüm detaylar…

HİLAL NAS

Antalya'da yaşanan teleferik kazası ile birlikte belediyede yer alan yönetim kurulu üyelerinde de değişiklik gündeme geldi. Teleferik kazası sonrasında tutuklanan Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün yerine geçecek isim en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Mesut Kocagöz'ün yerine kim geçecek? İşte tüm detaylar…

MESUT KOCAGÖZ'ÜN YERİNE KİM GEÇECEK?

Antalya'nın Kepez ilçesinde, teleferik kazası sonrası tutuklanan Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün yerine geçecek isim, önümüzdeki Perşembe günü yapılacak olan Belediye Meclisi toplantısında belirlenecek.

mesut-kocagoz-teleferik.jpg

Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, geçirdiği teleferik kazası sonrasında yaşanan olaylar neticesinde tutuklanmıştı. Bu gelişme üzerine, Belediye Başkan Vekili'nin kim olacağına dair karar vermek üzere Belediye Meclisi 25 Nisan Perşembe günü toplanacak.

12 Nisan'da Konyaaltı ilçesinde meydana gelen teleferik kazası sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Mesut Kocagöz ve diğer sorumlular tutuklandı. Kocagöz'ün avukatlarının itirazı mahkeme tarafından reddedildi. Antalya Valiliği'nin talimatıyla, Kepez Belediye Meclisi başkan vekili seçimi için 25 Nisan'da toplanacak.

OYLAMA SÜRECİ

Kepez Belediye Meclisi'nde şu an 26 CHP'li ve 19 AKP'li üye bulunuyor. Meclis, başkan vekilini gizli oylama ile seçecek. İlk iki oylamada üçte iki çoğunluk gerektiği için, CHP'nin bu çoğunluğu sağlaması bekleniyor. Üçüncü oylamada ise salt çoğunluk aranacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN