Suç makinesi baba kızını bıçakla katletti: Kahreden detay ortaya çıktı

Kayseri'de önlenemeyen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Hakkında uzaklaştırma kararı olan baba Yunus Yılmaz (48) tarafından meyve bıçağıyla yaralanan Buse Erkin (23), tedavi gördüğü hastanede 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Babanın 38 suç kaydı olduğu ortaya çıkarken, Erkin'in 8 aylık kızı olduğu ve annesini ekim ayında kaybettiği öğrenildi.

Vicdanları yaralayan olay Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesi Porsuk Sokak'ta 3 mayıs saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Yunus Yılmaz (48), evli ve 1 çocuk annesi kızı Buse Erkin'in (23) yanına gitti. Baba ve kız arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa süre içinde yerini kavgaya bıraktı.

KIZINI MEYVE BIÇAĞIYLA YARALADI

Kavgada Buse Erkin, yerden aldığı taş ile babasını başından yaralarken, Yunus Yılmaz ise kızına meyve bıçağıyla saldırdı. Erkin, yaralı halde pide fırınına sığınırken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

9208706-001.jpg
Buse Erkin (23)

Erkin, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Saldırgan baba Yunus Yılmaz ise Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

BABANIN SUÇ DOSYASI KABARIK

Hastanede tedavisi tamamlanan Yılmaz, gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen babanın suç dosyasının kabarık olduğu ortaya çıktı.

9208315-001.jpg

"Kızına karşı kasten öldürmeye teşebbüs", suçunu gerçekleştiren Yılmaz'ın, "Kasten yaralama", "Tehdit", "Hakaret", "6284 sayılı kanuna muhalefet", "Kişilerin huzur ve sükunetini bozma", "Kötü muamele" suçlarından toplam 38 suç kaydı olduğu öğrenildi.

9208316-001.jpg

4 GÜN SONRA ACI HABER

ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Buse Erkin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Erkin'in cenazesi, otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

9208705-001.jpg
Yakın zamanda annesini kaybeden Buse Erkin'in sosyal medya paylaşımları dikkat çekti

Eşi Yunus Yılmaz'dan ayrılan Buse Erkin'in annesi Fatma Kınacı'nın geçen yıl ekim ayında hayatını kaybettiği öğrenildi. Erkin'in, Elisa isminde 8 aylık bir kız bebeğinin olduğu belirtildi.

9208707.jpg

KATİL HEP EN YAKININDAKİ

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun verilerine göre; sadece nisan ayında 32 kadın cinayeti işlendi, 13 kadın ise şüpheli bir şekilde ölü bulundu. Öldürülen 32 kadının çoğunluğunun en yakınındaki erkek tarafından katledildiği dikkat çekti. Öldürülen kadınların 19’u evli olduğu erkek, 5’i birlikte olduğu erkek, 3’ü akrabası, 2’si tanıdığı biri tarafından, 1’i babası, 1’si kardeşi, 1’i oğlu tarafından öldürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN