Oğuz Murat Aci'nin acılı annesi konuştu: 60 gündür kimse bize cevap vermiyor

Annesi tarafından ABD'ye kaçırılan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü T.C.'nin çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci'nin acılı annesi Pervin Aci, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a seslendi. Aci, "60 gündür bize kimse cevap vermedi. Artık gücüm kalmadı. 2 saniye de olsa beni düşünsünler" dedi.

İstanbul Eyüpsultan'da 17 yaşındaki ehleyitsiz sürücü T.C., 1 Mart gecesi Kemerburgaz yolunda arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde durarak kontrol eden gruba cipiyle çarpmış, çarpma sonucu evli bir çocuk babası 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından T.C, annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a, oradan da ABD'ye kaçırılmıştı. Olayın ardından Aci'nin acılı annesi Pervin Aci açıklamalarda bulundu.

Aci, şöyle konuştu:

"60 GÜNDÜR KİMSE BİZE CEVAP VERMİYOR"

"60 gündür bize kimse cevap vermedi. Artık gücüm kalmadı seslene seslene... Adalet Bakanımıza, Cumhurbaşkanımıza, Emine Hanım'a hepsine seslendim. Her birini aradım, milletvekillerimizin hepsini aradım. Yalnızca bir milletvekilim cevap verdi, Kürşat Zorlu. Çağrım, 2 saniye de olsa beni düşünsünler, onların da evlatları var.' Anneler günü hiç gelmesin bana. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun, yalnızca iyi annelerin. Eylem Tok gibilerinin değil. Çağrıya da gücüm kalmadı. İlaçlarla duruyoruz ayakta"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN