O şehirde yaşayanlara müjde geldi! Ulaşım 1 TL’ye düştü herkes bayram etti

O şehirde yaşayanlara müjde geldi! Ulaşım 1 TL’ye düştü herkes bayram etti

O şehirde yaşayanlara müjde geldi. Belediye başkanı, güzel haberi vatandaşlara vererek ulaşımın 1 TL’ye düştüğünü açıkladı. İşte detaylar…

Artan akaryakıt giderleri Türkiye genelinde toplu taşıma ücretlerinin artması neden oluyor. Özellikle büyükşehirde yaşayanlar için toplu taşıma masrafı katlanarak artıyor. O belediyeden gelen ulaşımda indirim kararı ise vatandaşların yüzünü güldürmeye yetti.

BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL HABERİ VERDİ

Yüksek enflasyondan dolayı emeklilerden sonra en fazla geçim sıkıntısı yaşayan öğrencilere güzel haber Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’tan geldi.

25 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde öğrenciler ulaşımın pahalı olduğundan şikayet ediyordu. Yerel seçimlerden önce öğrencilere indirim sözü veren Ahmet Aras, o sözünü tuttu.

muglada-ulasim-1-tlye-dustu-1.jpg

Öğrencilere müjdeli haberi veren Aras, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde Kötekli-Kampüs-Yeniköy-Turgutreis öğrenci yurtları bölgesindeki ring sefer ücretini 7 TL’den 1 TL’ye düşürdüklerini açıkladı.

Başkan Ahmet Aras, “Nisan ayındaki ilk UKOME toplantısında Kötekli, Kampus, Yeniköy ve Turgutreis Öğrenci Yurtları bölgesindeki ring sefer ücretlerini öğrencilerimizin bütçelerine katkı sunmak için bu zor ekonomik şartlarda onlara bir nebze destek olabilmek için 1 liraya düşürüyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

MUTTAŞ Toplu Ulaşım Birim Sorumlusu Engin Dural da 1 Mayıs’tan itibaren başlayan uygulamanın öğrencileri çok mutlu ettiğini söylerken, 13 araç ile ring seferlerin süreceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN