İstanbul uyudu, sabaha böyle uyandı! 72 saat boyunca devam edecek: Aynı anda iki koldan birden geliyor

İstanbul uyudu, sabaha böyle uyandı! 72 saat boyunca devam edecek: Aynı anda iki koldan birden geliyor

İstanbul'da güneş bir türlü doğmak bilmiyor. Perşembe sabahına gözünü açan İstanbullular neye uğradığını şaşırdı. 72 saat boyunca sürecek, dakikalar geçmek bilmeyecek. Aynı anda iki taraftan geliyor. İşte tüm detaylar…

İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş güne karanlık bir başlangıç yaptı. Güneş Bir türlü yüzünü göstermek bilmezken 9 Mayıs 2024 Perşembe günü İstanbul adeta griye büründü. Anadolu Yakası'nda bazı kesimlerde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis hayatı olumsuz etkiliyor. 72 saat boyunca rahat yok. İşte tüm detaylar…

İSTANBUL GRİYE BÜRÜNDÜ

9 Mayıs 2024 sabahı itibariyle İstanbul gri şehir oldu. Anadolu Yakası’nın bazı kesimlerinde erken saatlerden itibaren etkili olan sis 72 saat boyunca mega kenti karanlığa bürüyecek. İki koldan harekete geçen çöl tozları ise cuma ve cumartesi günleri etkisini gösterecek. Hem Afrika hem de Suriye'den yola çıkan çöl tozu adım adım Türkiye'ye doğru ilerliyor.

istanbul-sis.jpg

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kuzey bölgeleri ile Kuzey Marmara otoyolunun Çekmeköy kesimlerinde yoğunlaşan sis yer yer etkisini gösteriyor. Trafikte yaşanabilecek aksamalara karşı uyarılar yapılırken bazı ana cadde ve viyadüklerde görüş mesafesinin düştüğü belirtildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan uyarılar kapsamında Cep Trafik uygulamasına göre kent genelinde trafik yoğunluğunun saat 07.25 itibariyle %45'e ulaştığı belirtildi.

atak.jpeg

72 SAAT KAPALI MOD

Hava Forum tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 72 saat boyunca İstanbul'un griye bürüneceği belirtildi. Paylaşımda "İstanbullular 72 saat gri moddayız. Bu havaları sevenlere müjdeler olsun..." ifadelerine yer verildi.

istanbul-sis1.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN