Geçtiğimiz yıl 4 öğretmen vefat etmişti: Saimbeyli'de aynı yola yine kaya düştü!

Adana'da Saimbey-Feke kara yolunda geçtiğimiz yıl otomobilin üzerine kaya düşmesi nedeniyle 4 öğretmenin vefat ettiği bölgeye yine kaya düştü. Düşen kaya bölgeden geçen otomobil sürücüsü tarafından görüntülendi.

Adana'nın kuzeyinde etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Kozan ilçesine bağlı Göller bölgesinde yayla evlerinin bulunduğu alanlarda su birikintileri oluştu. Feke'ye bağlı Tapan Mahallesi'nde dereler taştı.

9190559.jpg

Sağanağın etkisi altında olan kentte, Saimbeyli-Feke kara yolunda geçtiğimiz yıl 6 Nisan'da, yamaçtan düşen kayanın otomobilin üzerine isabet etmesi sonucu Himmetli İlk ve Ortaokulu'nda görevli öğretmenler Dilek Altıparmak (32) ile beraberindeki meslektaşları Pınar Kılıç (29), Ümmühan Dilbilir (39) ve Rahime Topak'ın (37) hayatını kaybettiği bölgeye yine kaya düştü.

9190555.jpg

Düşen kaya, otomobiliyle bölgeden geçen sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

9190556.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN